Full-service mediabureau

BBK Media maakt deel uit van Candid en daarmee kunnen we ons met recht een full-service mediabureau noemen. Onze reguliere diensten als media-advies, -inkoop en -planning, zijn nu nog krachtiger door bundeling van volumes.

PRINT

Op basis van een 20 jaar lange relatie met landelijke en regionale dagbladen middels onze exclusieve UITladders zijn wij voor hen hét culturele mediabureau wat zich vertaalt in extra klantkortingen op culturele proposities zoals de ART- en Cultuurladders, rubriek Podiumkunsten en Cultuur en Kunstpagina’s.

ONLINE

Met online specialisten in eigen huis kunnen wij elke mogelijke online campagne voor u verzorgen. RTB & retargeting, social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat), videobanners, pre-rolls op o.a. YouTube en NPO Uitzending gemist, e-mailings, AdWords campagnes, SEO advies en website optimalisatie. Juist voor organisaties met een smalle beurs kunnen wij online advertising dichterbij brengen. Wij beschikken over een eigen online trading desk waardoor er minder schakels zitten tussen u en uw RTB campagne. Bovendien hebben wij ook creatieven in huis die gespecialiseerd zijn in het ontwerp van wervende culturele banners.

OUTDOOR

Wij bemiddelen in alle mogelijke outdoorproposities tegen de geldende culturele tarieven. Ook uw ideeën voor Guerilla acties werken wij graag uit.

RTV

Naast het inplannen van uw radio- of TV-campagne tegen culturele of charitatieve tarieven kunnen wij nu nog scherpere tarieven bieden door de bundeling van de diverse mediabureaus die net als BBK Media aangesloten zijn bij de Candid Group.

Vrijblijvend advies?